Koppel WordPress aan Twitter via Feedburner

twitter feedburner wordpress

twitter feedburner wordpressEr zijn diverse mogelijkheden om je content automatisch op twitter te plaatsen, maar zijn ze altijd handig of betrouwbaar. Voegen ze niet teveel functies toe?

Eén van die mogelijkheden is via Twitterfeed, om de zoveel tijd (minimaal 30min) controlleert deze de rss op nieuwe content, maar blijkt niet altijd stabiel.

Andere mogelijkheden zijn via diverse WordPress plugins, zo omschreef ik eerder Twitterblog en Twitoaster, maar er zijn vele anderen. De meeste plugins bieden, naast het publiceren op twitter, vele extra opties aan en in sommige gevallen is dit ook zeker nuttig.

Maar wil je puur je content op Twitter zetten en het liefst zo snel mogelijk, dan hoef je eigenlijk daarvoor geen extra plugins te installeren.

Lees meer

Welke Social Media gebruikt Nederland?

Social Media Nederland

Social bookmarking, social networks en social news sites; de social media is belangrijk voor het verspreiden van webcontent. Daarom is het interessant om sharebuttons te plaatsen, maar welke? Onder een artikel heb je én een beperkte ruimte én je wilt het overzichtelijk houden, daarom is het verstandig om slechts een selectie van deze share buttons … Lees meer

Hike & Seek: Experiment met Live Video / Twitter

Vorige maand was het experiment met live beelden vanaf de Hike&Seek. Het project was aardig geslaagd behalve dat de accu van mijn telefoon helaas het niet vol heeft gehouden. Het geeft een goede impressie wat de Hike&Seek inhoud en de spanning.

Lees meer