Streamingnieuws: Reclame bij Videoland en FearUnlimited stopt

Deze week twee opvallende nieuwtjes rondom Nederlandse streamingdiensten. Een verandering van abonnementen bij Videoland en het stoppen van Fear Unlimited, het geeft aan dat het medium nog vol op in ontwikkeling is. Streamingabonnement met reclame Videoland (RTL) past het abonnementsmodel aan. De drie nieuwe abonnementen heten Basis, Plus en Premium. Basis is een stuk voordeliger, … Lees meer

Chromecast ondersteuning voor HBO GO

Trots dit voor elkaar te hebben gekregen:

Samenwerking optimaliseert Chromecast en HBO GO

hbogoAmsterdam, 9 september 2014: vanaf vandaag wordt HBO GO, de online streamingservice van HBO, ondersteund door Google Chromecast. Nederlandse consumenten met een abonnement op HBO kunnen de uitgebreide catalogus van HBO GO, eenvoudig en snel, naar het grote scherm streamen. Een samenwerking tussen Google en HBO optimaliseert de kijk- en luisterervaring en stelt abonnees in staat om populaire series als Boardwalk Empire, Game of Thrones en The Knick op een zelfgekozen moment te kijken op tv.

Lees meerChromecast ondersteuning voor HBO GO

Nieuw logo en badge Scouting Regio Drenthe

Nieuwe Scouting Regio Drenthe Badge

Oude Scouting Regio Drenthe BadgeScouting Regio Drenthe is een fusie tussen vier oude districten, met deze fusie werd zo’n tien jaar geleden ook een nieuwe regio badge geïntroduceerd. Deze badge in de kleuren paars en geel is een afschuwelijke combinatie met alle uniformen en deze kleuren passen ook helemaal niet bij Drenthe.

Nieuwe Scouting Regio Drenthe Badge

Op een scoutingopkomst in april 2008 kreeg ik opeens een idee voor een betere regio badge, neutralere kleuren en meer herkenning dat het om Drenthe gaat. Het simpele idee tekende ik uit en ging ermee naar de regio.

Lees meerNieuw logo en badge Scouting Regio Drenthe

TimThumb voor OScommerce, simpele, snelle thumbnailgenerator

Behalve met OScommerce, werk ik veel met WordPress. Een veel gebruikt imageresizer/thumbnail generator is TimThumb, wat mij erg goed bevalt. Daardoor bedacht ik me of dit ook in OScommerce mogelijk was, ja blijkt.

De onderstaande stappen heb ik genomen.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie suggesties hebben om het te verbeteren.

Lees meerTimThumb voor OScommerce, simpele, snelle thumbnailgenerator

Website Kassa is vernieuwd, paar SEO-suggesties

varapas frank mulder

varapas frank mulderDeze maand was ik even terug bij de VARA om extra ondersteuning te geven aan de webredactie van kassa.vara.nl
Er werd namelijk zo hard gewerkt aan de nieuwe site, dat de dagelijkse redactionele werkzaamheden weinig aandacht kregen.

Terwijl ik de dagelijkse werkzaamheden ondersteunde, kon de rest van de redactie volop testen aan de nieuwe website.

Lees meerWebsite Kassa is vernieuwd, paar SEO-suggesties