HBO GO voor het eerst op Smart TV door samenwerking met LG

HBO GO is per direct beschikbaar op LG Smart TV’s modellen vanaf 2012. LG is daarmee de eerste Smart TV producent die de HBO GO app aan zijn televisies toevoegt.
hbogo-lg-smarttv

Hiermee biedt LG HBO-abonnees een extra tool om honderden uren aan films, documentaires en series – waaronder veelbesproken titels als Game of Thrones, The Newsroom en Girls – via de HBO GO app op LG Smart TV’s te bekijken. Het is niet nodig om extra apparatuur aan te sluiten. 

Hoe werkt het?

De HBO GO app is standaard te vinden in het Premium Content menu van de LG Smart en is gewoon via de afstandsbediening te gebruiken. Om de HBO GO-app te activeren moet je bij het inloggen een tv-pincode invoeren, deze vind je in HBO GO op PC, mobiel of tablet in het menu -> instellingen, onder je profiel. 
 
Het nieuwe kijken
 
Met HBO GO genieten kijkers van de nieuwste series en de grootste films op computer, laptop, tablet en smartphone en nu in samenwerking met LG voor het eerst via Smart TV. De app biedt abonnees een breed scala aan functionaliteiten waaronder gepersonaliseerde kijktips en het doorlopend afspelen van afleveringen van uiteenlopende series.