Twitoaster: twitter/wordpress conversations service

twitoasterEen tijd geleden schreef ik over TwitterBlog als handige plugin, echter inmiddels is er een betere variant: TwiToaster.

Zowel TwitterBlog als TwiToaster importeren de replies die je op tweets krijgt, maar wat TwiToaster toevoegd is het importeren van de gehele conversatie. Oftewel, de reacties op de reply, alsmede de reacties daar weer op en de retweets, het wordt allemaal geïmporteerd.

Meer controle bij Tweeten van berichten

twitoaster voorbeeld 2In tegenstelling tot Twitterblog kun je per blog de Tweet zelf opmaken, of zelfs besluiten niet te tweeten. Deze optie vind je onder ieder het tekstveld van je blogpost. Je kunt op deze manier een tweet iets aantrekkelijker maken, dan alleen titel – link.

De urls worden afgekort met de urlshortener http://toast.tw/

Meer controle over het importeren van Tweets

twitoaster voorbeeld 3Twitterblog heeft een nadeel, je mist de controle. Bij Twitoaster kun je gelukkig veel meer instellen, je kunt bijvoorbeeld je eigen Tweets filteren:

twitoaster voorbeeld 1Deze instellingen maken Twitoaster tot een zeer handige plugin. Hoe ziet de import van de Tweets eruit? Threaded! Hier een voorbeeld van mijn andere blog De Nachtvlinders:

Het ene nadeel

De tekst T via Twitoaster
vind ik te agressief aanwezig en dit zal, indien je wil, handmatig in de plugin moeten aanpassen. Een align-right zou al een stuk netter staan.

Ook kan het lange tijd duren tot de replies zijn geïmporteerd en bestaat de mogelijkheid dat er door conversaties op twitter, berichten verschijnen die niks met je blog/artikel hebben te maken.

9 gedachten over “Twitoaster: twitter/wordpress conversations service”

    • Inderdaad, daarbij importeerde Twitterblog ook geen avatars, iets dat TwiToaster dus OOK doet 🙂

  1. Het duurt wel erg lang tot de reply ook echt wordt doorgestuurd naar mijn wordpress. laatst 6 dagen. Echter zet wordpress wel de juiste datum erbij van de dag dat de reply geplaatst was.

    • Dat vind ik juist een hele verbetering t.o.v. twitterblog! Maar ik snap dat het inderdaad soms vervelend kan zijn, zeker als de conversatie niet meer met je blog heeft te maken.

Reacties zijn gesloten.