Eén jaar DeNachtvlinders.nl, een succes!

Een jaar geleden werd de website DeNachtvlinders.nl gelanceerd als een dagelijks magazine over het horrorgenre. Het bleek een succes, een jaar later wordt De Nachtvlinders wekelijks door duizenden horrorliefhebbers bezocht.

Bij De Nachtvlinders is horror niet alleen bloederige hack-and-slash, maar een ruim begrip dat loopt van Twilight (fantasy) tot Dexter (crime) en van Being Human (drama) tot Alien (sciencefiction).

‘Het succes zit hem in onze unieke mix’, denkt medeoprichter Frank Mulder, ‘we bespreken niet alleen horrorfilms, maar ook tv-series en boeken.’
‘Horror leeft’, vult Laura Walhout aan, ‘series als Dexter en True Blood zijn ongekend populair en de Nederlandse horrorfilm Sint van Dick Maas trok veel mensen naar de bioscoop.’

Deze week gaan er twee horrorfilms in première. In de comedy Tucker and Dale vs Evil worden de hillbillies Tucker en Dale door een groep studenten aangezien voor brute moordenaars. Maar Tucker en Dale zijn zelf het slachtoffer in deze hilarische slasher. De Nachtvlinders geven de film vijf sterren.

Donderdag gaat ook de dramatische horrorfilm Let Me In draaien, het is een remake van de Zweedse film Let The Right One In. De jonge Owen is op school een buitenbeentje, maar kan het goed vinden met zijn nieuwe mysterieuze buurmeisje; het onschuldige buurmeisje blijkt echter een brute vampier. Deze geslaagde remake verdient volgens De Nachtvlinders vier van de vijf sterren.

Meer horrornieuws en -recensies van De Nachtvlinders zijn te vinden op http://DeNachtvlinders.nl