Home Box Office (HBO) vanaf 9 februari in Nederland

it's hbo nederland
Sinds 1 november werk ik aan een nieuw project, wat dat was liet ik tot vandaag zo raadselachtig mogelijk. Waar ik sinds november aan het werk ben als Internet Content Editor mag nu duidelijk zijn, meer informatie in het onderstaande persbericht over HBO:

 

Aanbod omvat drie lineaire HD HBO-kanalen, HBO GO en HBO On Demand
Amsterdam: media- en communicatiebedrijf Ziggo biedt vanaf 9 februari 2012, als eerste in Nederland, Home Box Office (HBO®) premium kanalen aan haar klanten aan. Ziggo gaat drie 24-uurs-, reclamevrije HD-kanalen (HBO, HBO 2 en HBO 3) bieden voor een maandelijkse abonnementsprijs van € 14,95. De kanalen zullen ook in SD beschikbaar zijn. De streamingdienst HBO GO® en de video-on-demanddienst HBO On Demand zijn zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die zich op HBO hebben geabonneerd (voor de On Demand dienst moet de klant wel beschikken over een ontvanger met interactieve functionaliteit).

Kijk in Nederland vaak binnen 1 dag na de Amerikaanse HBO première
Originele HBO-programma’s zijn vaak binnen 1 dag na de Amerikaanse premiere in Nederland te zien. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe afleveringen van de series Boardwalk Empire, Game of Thrones® en de binnenkort startende series Luck, Veep en Girls. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Mildred Pierce en Band of Brothers, films zoals Too Big To Fail en Cinema Verite, plus documentaires en speciale programma’s. Ziggo klanten kunnen ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio’s zoals Sony Pictures en Warner Brothers. Dit naast werk van onafhankelijke Nederlandse distribiteurs zoals Splendid en eOne. Klanten hebben zodoende toegang tot een indrukwekkende line-up aan blockbuster films waaronder The Social Network, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Eat Pray Love en The Town™.

HBO-programma’s bekijken op je tablet, smartphone of PC
Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. HBO GO biedt klanten een andere manier van kijken naar HBO-programma’s, met onmiddellijke toegang tot alle afleveringen van alle seizoenen van de beste HBO-series. Op een pc of Mac-computer en zelfs buitenshuis op iPad®, iPhone®, iPod touch® en nieuwere Android™-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma’s thuis op televisie bekijken wanneer ze dat willen en zo vaak als ze dat willen, waarbij ze bovendien kunnen pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Een gratis voorproefje van drie topseries
Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger krijgen de kans om gratis kennis te maken met drie HBO topseries. Op maandag 6 februari om 20.30 uur kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op dinsdag 7 februari om 20.30 uur zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce™ uit en op woensdag 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Ziggo zendt deze afleveringen uit op kanaal 111.

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

Voor meer informatie: www.itsHBO.nl