Lowlands Bij Je Thuis – Met Michiel

– Finale Lowlands Bij Je Thuis
– Verslag Lowlands Bij Je Thuis

van de Metmichiel.nl pagina:


ZIJ KRIJGT LOWLANDS IN HAAR HUISKAMER!!

Na een spannende finale in de studio was het duidelijk: Laura krijgt een mini-editie van Lowlands in haar huiskamer…en wij gaan daar bij zijn!

Samen met Lowlands organiseerde Met Michiel een wel heel bijzondere prijsvraag, met als hoofdprijs: een mini-editie van Lowlands in je eigen huiskamer. Om kans te maken op deze prijs moest je je Lowlife profiel op de Lowlandssite pimpen met behulp van de enige echte Lowlands sticker. De leukste inzendingen kregen sowieso 2 vrijkaarten voor het festival (en da’s eigenlijk al een behoorlijke grote prijs) maar gingen ook door voor de grande finale, met het huiskamerfestival als ultieme prijs.

Die finale werd gespeeld op 9 juli in de studio tijdens Met Michiel. Jessica, Myra, Tessa, Laura en Michiel hebben, onder het toeziend oog van streng doch rechtvaardig jurylid/Lowlandsdirecteur Eric van Eerdenburg gestreden om de hoofdprijs. Maar Laura doorstond alle rondes (de Grote Lowlandskwis, het Lowlands Artiesten Gokspel en de eindronde: Bel met je buren en leg ze uit dat jij een festival gaat organiseren in je huis en vraag hun zegen…) met glans en dus strijken wij op 19 juli in haar huiskamer neer met alles wat Lowlands zo leuk maakt: bands! theater! dance! literatuur!stand-up!een camping!bier!modder! en meer…

Dus als je volgende week donderdag een hoop herrie uit een huis in Neede hoort komen, dan weet jij genoeg. Overigens: ben je geen vrienden met Laura en is je kans op een gastenlijstplek op haar festival dus uitermate minimaal, dan is het goed te weten dat Michiel die avond gewoon uitzendt vanuit Laura’s huiskamer. Dat kon er namelijk ook nog wel bij…hoef jij thuis ook niets te missen. Wil je de foto’s van de finale terugkijken, dan kan dat ook en wel hier.

Ook goed om te weten: de fotowedstrijd op de Lowlandssite gaat gewoon door. Je kunt er geen huiskamereditie meer mee winnen, maar tot aan de donderdag voor Lowlands gaan er elke week wel twee vrijkaarten voor het festival uit…


Hartstikke bedankt voor het stemmen alle luisteraars en natuurlijk bedankt Michiel en Eric!

Verslag Lowlands Bij Je Thuis Neede

llbjtVorige week donderdag was het dan zover, ons Lowlands Festival kon beginnen. Lowlands? Ja, lowlands bij ons thuis, gewonnen bij Met Michiel, 3fm.

De gehele donderdag zijn ze bezig geweest met opbouwen en om 18uur kan het dan eindelijk beginnen, de eerst festival gangers komen eraan. Bij aankomst ontving iedereen een heus polsbandje! En verschillende mensen hebben hun tent opgezet.

Voor de catering waren er 4 chinese rijstafels geregeld, en ja er is nog steeds wat over 🙂

Martijn Oosterhuis

Het eerst optreden van de avond was Martijn Oosterhuis, in een kort caberet programma vertelde hij over zijn eerste lowlands optreden, het geimproviceerde amfitheater van bierkratjes en tuinstoelen schaterde het uit.

Oscar Kocken en Jack Nouws

Oscar Kocken en Jack Nouws zorgen met hun literaire programma voor flink wat rock en roll. Maar ook tot verbazing van velen; “Dit had ik niet vanNederlandse literatuur verwacht, wat goed.”

Met Michiel in Badeend

llbjt11De welbekende Met Michiel in Badeend kon natuurlijk niet op het programma ontbreken en zorgte voor een hilarisch badeend werpen spel, dat door het publiek met veel gepiep werd ontvangen!

Alamo Race Track

De muziek act van de avond, Alamo Race Track, speelde in de schuur die special voor deze gelegenheid is leeggeruimd. In een knusse setting, waarmee Alamo Race Track ook bekend mee in in hun Youtube-clip, zorgden ze voor vele malen een daverent applaus!

Om 22uur werd het radio programma afgesloten, er werd nog veel nagepraat. 3fm, Martijn, Oscar en Jack vertrokken langzaam. Op aandringen van de manager vertrok uiteindelijk ook Alamo Race Track.

Het ging daarna nog lang maar rustig door, om 4uur vielen de laatste mensen doodop neer.

Lowlands bij je Thuis video’s

Eigen video:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Video van Metmichiel:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het eerste ‘Lowlands bij je thuis’ festival was een groot succes! Nu wachten op de versie in biddinghuizen!
Radio uitzending van donderdag 19 juli gemist?
Podcast deel 1 | 2 | 3 Niet meer beschikbaar

links: